Meniu Principal Flotant Titu.ro


Cazare Data publicarii: 25/07/2012 Ultima modificare: 17/09/2012

Hotel Modern Titu - TituTara: Romania
Judet: Dambovita
Oras/comuna: Titu
Adresa(sat, str, nr): Titu, Str. Garii, Nr. 20

vino aici sa
vezi harta...

Hotel Modern construit în anul 2009, situat în zona centrală a oraşului Titu, va întâmpină cu servicii de calitate într-un ambient plăcut.


Hotelul ofera cazare in cele 20 de camere dispuse pe două niveluri unde şi aşteaptă oaspeţii pentru o odihnă binemeritată.

Camerele sunt mobilate simplu, functional, dar cu gust. Hotelul ofera cazare şi in cele 8 apartamente, pentru cei ce doresc un confort sporit. In camere nu lipsesc dotările ce vă asigură o şedere plăcută - încălzire centrală, baie proprie, apă caldă, TV cablu, paturi noi şi confortabile.

O grijă deosebită se acordă curăţeniei. barul de la recepţie se pot servi băuturi alcoolice şi non-alcoolice, cafea, etc.

După o noapte de odihnă, oaspeţii noştri pot găsi alte mijloace de recreere în zonă, ca de exemplu vizitarea Curţii Domneşti de la Târgovişte, fosta cetate de scaun a ţării, important punct de atracţie turistic.

Pentru petrecerea timpului liber, în apropierea hotelului există un bar, un club cu biliard si discotecă cu program non-stop.


Contact:
Adresa: str. I.C. Vissarion, nr. 1, Titu
Tel/Fax: 0245.651.000


 


 

Vote
Rezultat 0 voturi