Meniu Principal Flotant Titu.roProfesor ROZNER EMIL Admin

Articole - Persoane cu care ne mandrim ! Data publicarii: 03/02/2013 Data modificarii: 15/03/2013

Admin - 510
Profesor ROZNER EMIL

Prof. Rozner Emil


este o personalitate locala care alaturi de profesorul Miu Dumitru si-a adus un aport deosebit la dezvoltarea sportului in localitatea Titu .


        Rozner Emil s-a nascut in  la data de 05 august 1934 la Bucuresti, a locuit si copilarit la Sighisoara urmand apoi liceul teoretic Sighisoara intre anii 1952-1956.


       A urmat cursurile Facultati ICEF Bucuresti pe care a absolvito in 1963 cand a fost repartizat la Titu, unde a fost profesor titular pana in 1996. In 1963 s-a mutat in Titu unde locuieste si in prezent.


       A avut un singur loc de munca, 33 de ani de profesor titular la scoala generala si Liceul din Titu Gara, urmat de alti multi ani de profesor pensionar-suplinitor la diverse scoli de pe raza orasului Titu, astfel ca prin "mainile lui" au trecut generatii intregi de elevi.


       Prin felul lui de a fi a insuflat dragostea pentru mişcare, pentru sport, tuturor celor care l-au avut ca dascăl adica pentru majoritatea celor care au locuit si învaţat în şcolile din Titu Gară.  


       Intre anii 1972-1985 a organizat, a condus şi a participat cu echipele şcoli generale din Titu-Gara la campinatele nationale de mini-baschet unde in multe randuri s-a clasat printre fruntase .


       In 1976 castiga locul I cu echipa de volei, in campionatul judetean Dambovita.


       In anul 1979 s-a clasat cu echipa formata, antrenata si condusa de el pe locul Intai la finala pe tara a Daciadei de tenis de masa.


           In 1991 devine campion judetean la handbal baieti cu echipa de handbal a Scolii Generale Titu Gara.


       Cu caţiva ani în urma a sugerat primarului din acea perioada Ilie Dinu, că un bazin de înot ar face din oraşul Titu, un loc mult mai atractiv pentru practicat sportul de către copii noştri.  


       Deşi la pensie, in 2012 i s-a indeplinit acest vis, acela ca Titu, oraşul său de suflet, sa aiba un BAZIN DE INOT unde copii sa poata practica înotul - sportul care îi dezvolta fizic cel mai armonios pe copii noştri.


      Pentru întreaga  sa activitate închinata dezvoltări sportului din oraşul Titu, Bazinul de înot, inaugurat in 2012 pe timpul mandatului de primar al lui Ilie Dinu (PDL), a fost numit "BAZIN DIDACTIC DE INOT Prof. ROZNER EMIL"  


 


 
Imagini pentru: Profesor ROZNER EMIL

Informatii Utile

  • Pentru un cont pe titu.ro/cultural trebuie sa luati legatura cu administratorii site-ului
  • Campul "sursa" este obligatoriu
  • Articolele sunt afisate pe site dupa ce sunt verificate de adminsitratori
  • Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati


Comentarii

    Lasa un comentariu