Caminul pentru persoane varstnice . Titu

Published date: 14/10/2012
Modified date: 14/10/2012
 • Location: Str. Mihai Viteazu, Titu, Titu, Dambovita, Romania

Caminul pentru persoane varstnice are sediul in Orasul Titu, Str. Mihai Viteazu, judetul Dambovita si este o institutie de asistenta sociala fara personalitate juridica.
Imobilul este in buna stare de functionare, fiind autorizat si detinand toate avizele solicitate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Structura Caminului:


 -   La parter : Sala de recreere; Cabinet asistent medical; Biroul administrator; Camera pentru vizita; Sala de mese; Bucatarie; Camera frigorifica; Grup sanitar.


-    La etajul I : 4 dormitoare cu cate 4 paturi fiecare; Rezerva cu 2 paturi; Baie cu doua grupuri sanitare, cu cabina de dus si cada.                     


   Beneficiarii serviciilor de asistenta sociala acordate de catre Caminul de Persoane Varstnice vor fi atat persoanele care domiciliaza pe raza Orasului Titu, cat si cei de pe teritoriul Romaniei, iar  din punct de vedere medical trebuie sa fie persoane deplasabile si  nu imobilizate.     


Capacitatea Caminului pentru persoane varstnice Titu este de 16 persoane.


Cuvinte cheie: camin, batrani, 

Vote
Rezultat 1 voturi

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Dambovita - SOMAJ TITU !
  Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Dambovita - SOMAJ TITU !
  Alte Institutii. - Titu (Dambovita) - 26/05/2013

  ANOFM - Punct lucru Titu - jud. Dambovita     Esti somer ?     Cauti un loc de munca ?     Vrei sa participi la un curs de recalificare ?     Apeleaza telefonic sau prin e-mail :      &...

 • www.produlesti.ro
  www.produlesti.ro
  Alte Institutii. - Produlesti (Dambovita) - 08/04/2013

  Va facem cunoscut ca s-a lansat site-ul WWW.PRODULESTI.RO,  o initiativa a unui grup de tineri care indragesc locul natal, comuna Produlesti. Site-ul are ca obiectiv principal prezentarea avantajelor si oportunitatilor tuturor domeniilor de acti...

 • Biblioteca Oraseneasca - BIBLIONET !
  Biblioteca Oraseneasca - BIBLIONET !
  Alte Institutii. - Titu (Dambovita) - 19/11/2012

  Biblioteca se afla in cladirea Centrului pentru Tineret, de pe str. Garii, nr. 21, la etajul 1, fiind dotata pentru a asigura accesul tuturor celor interesati la "biblionet". Biblionet va faciliteaza accesul gratuit la informatie pe intreg teritoriul...