Meniu Principal Flotant Titu.ro


Alte Institutii. Data publicarii: 17/09/2012 Ultima modificare: 10/03/2013

Bazin de inot didactic "Profesor ROZNER EMIL" - Titu

vino aici sa
vezi harta...

 


     Bazinul de inot TITU a fost construit intre 2010-2012, in timpul guvernarii PDL , in mandatul de primar al lui Dinu Ilie. Bazinul are o adâncime cuprinsă între 1,25 – 1,80 m, dispune  de 5 culoare a câte 25 metri fiecare, şi se adresează preşcolarilor de peste 3 ani, elevilor de gimnaziu şi liceu(temperatura apei atinge valoarea de 27 grade Celsius. Au fost amenajate 4 vestiare. Bazinul de înot deţine toate dotările, inclusiv spaţii de aşteptare pentru părinţi şi servicii de asistenţă medicală. Intrarea va fi gratuită pentru şcolari. Bazinul de inot a fost botezat "Profesor ROZNER EMIL" dupa numele profesorului de sport, care timp de peste 40 de ani a contribuit la dezvoltarea sportului local si care a sugerat primarului Ilie Dinu ca un astfel de bazin ar duce la cesterea prestigiului orasului, a invatamantului din orasul Titu si ar contribui la cresterea unor generatii de copii frumosi si sanatosi in orasul Titu. Probabil ca daca in 2012 ar mai fi fost reales primar, Ilie Dinu ar fi realizat asa cum promisese si un patinuar in incinta Scolii Generale Nicolae Grigorescu din Titu Gara. Dar sa speram ca acest obiectiv va fi realizat de actuali Edili ai orasului.


         Bazinul de la Titu este unul cu destinaţie didactică. Toţi cei 3.000 de copii care învaţă în unităţile şcolare din Titu vor avea acces gratuit la cursuri de înot, pe baza unui program comunicat tuturor unităţilor de învăţământ. Copii vor fi învataţi să înoate de profesorul Gheorghe Tzitzeclis, proapăt angajat al Clubului Copiilor din localitate.


        Ca dimensiuni bazinul este jumătate din cât unul olimpic, cu cinci culoare pe care se poate înota. Adâncimea variabilă plaecă de la 1,20 metri şi ajunge la 1,80 metri cu blocstarturi la capătul mai înalt. Capacitatea bazinului este de 65 de personea fiind proiectat pentru a fi utilizat simultan de două clase de elevi.  Copii care vin aici au acces la vestiare diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, dar şi un cabinet de prim ajutor. Profesorii antrenori au propriul vestiar. În cabinetul de prim ajutor vor lucra, prin rotaţie, toate asistentele şcolare din oraş. 


     Programul de funcţionare al Bazinului de înot pentru populaţia oraşului Titu :  


-  zilnic de Luni până Vineri,  între orele  0800 – 1700-bazinul functioneaza in scop didactic.-   de Luni până Vineri,  între orele  1700 – 2200   si -   Sâmbăta – Duminica în intervalul 900 – 2200.au acces toti cei care doresc. Pentru utilizarea Bazinului de către populaţia oraşului Titu, în afara activităţii didactice,  tarifele sunt următoarele :-  15 lei/oră  pentru copii  (cu vârsta sub 18 ani) ;-  30 lei/oră  pentru pentru adulţi ;-  100 lei/lună  (8 şedinţe a câte o oră) - abonament pentru copii ;-  200 lei/lună  (8 şedinţe a câte o oră) - abonament pentru adulţi. Vă aşteptăm.REGULAMENT de funcţionare al Bazinului de înot Titu1. Înscrierea cursanţilor           -        copie certificat de naştere ;            -        adeverinţă medicală cu menţiunea "Apt pentru efort fizic",  iar la momentul examinării nu există în evidentţă cu boli dermatologice ;            -        cerere de înscriere ;           -        declaraţie din partea părintelui precum că a luat la cunoştinţă de Regulamentul bazinului,  norme de comportare,  interdicţii  şi obligaţii.            -        cursanţii trebuie să aibă ca echipament:  cască,  papuci, prosop,  costum de baie sau  slip.
Alte amanunte vezi aici.


 Cuvinte cheie: bazin inot, olimpic, sala, acoperit, preturi, pret, orar functionare, conditii.

Vote
Rezultat 3 voturi

Videoclib Youtube