ECHITATIE KIROV CLUB - Lectii de calarie pentru copii si adulti ! Corbii Mari

Data publicării: 02/04/2013
Data modificării: 03/04/2013
 • Locaţie: +40743462877, Corbii Mari, Dambovita, Romania

     La numai 12 km de Titu, in satul Ungureni, Clubul Sportiv Kirov are ca scop dezvoltarea si  intarirea calitatii echitatiei din judet si  nu numai .


     Cu acest proiect căutam soluţii pentru popularizarea echitaţiei. Este important pentru  copii să cunoască  şi să îndrăgească acest sport nobil, precum şi ca părinţii si  învăţătorii lor, să devina interesaţi de echitaţie.


     Echitatia imbunatateste echilibrul, flexibilitatea si ajuta in dobandirea unei pozitii corecte a corpului. Contribuie si la intarirea muschilor, incurajeaza comunicarea verbala.


     Pe langa beneficiile motorii si fizice in general, echitatia are si numeroase beneficii psihologice: senzatia de bine; crestera increderii in sine; cresterea interesului pentru lumea inconjuratoare; cresterea capacitatii de asumare a responsabilitatii; dezvoltarea rabdarii; controlul emotional si autodisciplina; simtul normalitatii; cresterea capacitatii de control.Părinţii copiilor din judeţ sunt motivaţi să–şi înscrie copii la cursuri de echitaţie.


      In cadrul  acestui proiect am dezvolta si tinere-sperante, care vor alcătui viitoarea generaţie de iubitori ai sporturilor ecvestre.


      Da-ti copiilor Dumnavoastra sansa de a face cunostinta cu unul dintre cei mai nobili si mai eleganti prieteni, de la care poate invata si de a carui companie poate profita toata viata!


     Sportivul si instructorul de calarie recunoscut IGEQ (The International Group for Equestrian Qualifications ) Adrian Gandila.


Clubul sportiv Kirov va mai ofera si urmatoarele activitati :


     I. Initiere in echitatie: Oferim lectii de calarie pentru copii si adulti incepatori , cat si pentru calareti avansati.
    II.Dresaj cai :
- cai tineri ( pentru dresaj , obstacole, concurs complet )
- reeducare cai cu probleme de comportament
   III.Pensiune pentru cai : Grajd constructia din lemn/vata minerala/OSB , boxe dimensiune 4 x 4 m cu talaj, numar boxe 6 din care 3 boxe au iesire directa in padocuri cu dimensiuni de 4 x 5m, selarie ( camera speciala pentru depozitarea harnasamentului ).Teren de pregatire cu dimensiuni de 30 x 30m cu nisip, si 30x70M cu iarba
    IV. Transport cai
Toate acestea sub indrumarea lui Gandila Adrian instructor de echitatie acreditat de M.T.S. si sportiv de performanta .Multiplu campion national de : concurs complet, obstacole , dresaj.


Informatii suplimentare pe  Facebook: Echitatie Kirovclub


telefon*: +40743462877
Vote
Rezultat 6 voturi

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Titu Band ( CLUB ART )
  Titu Band ( CLUB ART )
  Restaurante, Cluburi, Baruri, Timp liber. - Titu (Dambovita) - 27/02/2013

  Titu Band, este un club in incinta Bibliotecii Orasenesti Titu unde tinerii talenteti se manifesta. Aici, sunt trei categorii de arta: teatru, muzica si dans. Acest Club s-a infiintat in anul 2012, in luna Februarie. Clubul are aproximativ 30 de memb...

 • Mancare la comanda - "La Ciprian"
  Mancare la comanda - "La Ciprian"
  Restaurante, Cluburi, Baruri, Timp liber. - Branistea (Dambovita) - 22/01/2013

  Comandati la noi! De ce? Pentru ca noi facem piata si gatim in locul tau, deci va ramane mai mult timp liber pentru tine si oaspetii care au venit pe neasteptate. Livram comenzi pe raza orasului Titu si Com. Branistea de minim 15 lei Nr de telefon: 0...

 • Restaurant HANUL GALBEN - popas, cazare, mese festive !
  Restaurant HANUL GALBEN - popas, cazare, mese festive !
  Restaurante, Cluburi, Baruri, Timp liber. - Contesti (Dambovita) - 23/10/2012

  Aflat pe Dn.71 - soseaua Bucuresti-Targoviste la cca.12 Km de orasul Titu restaurantul HANUL GALBEN poate fi gazda ideala pentru orice eveniment deosebit, cum ar fi nunti, botezuri,aniversari, mese festive, cu ...