Meniu Principal Flotant Titu.ro


Restaurante, Cluburi, Baruri, Timp liber. Data publicarii: 02/04/2013 Ultima modificare: 03/04/2013

ECHITATIE KIROV CLUB - Lectii de calarie pentru copii si adulti ! - Corbii MariTara: Romania
Judet: Dambovita
Oras/comuna: Corbii Mari
Adresa(sat, str, nr): Sat Ungureni Nr.58
telefon*: +40743462877
email*: echitatiekirovclub@gmail.com

vino aici sa
vezi harta...

     La numai 12 km de Titu, in satul Ungureni, Clubul Sportiv Kirov are ca scop dezvoltarea si  intarirea calitatii echitatiei din judet si  nu numai .


     Cu acest proiect căutam soluţii pentru popularizarea echitaţiei. Este important pentru  copii să cunoască  şi să îndrăgească acest sport nobil, precum şi ca părinţii si  învăţătorii lor, să devina interesaţi de echitaţie.


     Echitatia imbunatateste echilibrul, flexibilitatea si ajuta in dobandirea unei pozitii corecte a corpului. Contribuie si la intarirea muschilor, incurajeaza comunicarea verbala.


     Pe langa beneficiile motorii si fizice in general, echitatia are si numeroase beneficii psihologice: senzatia de bine; crestera increderii in sine; cresterea interesului pentru lumea inconjuratoare; cresterea capacitatii de asumare a responsabilitatii; dezvoltarea rabdarii; controlul emotional si autodisciplina; simtul normalitatii; cresterea capacitatii de control.Părinţii copiilor din judeţ sunt motivaţi să–şi înscrie copii la cursuri de echitaţie.


      In cadrul  acestui proiect am dezvolta si tinere-sperante, care vor alcătui viitoarea generaţie de iubitori ai sporturilor ecvestre.


      Da-ti copiilor Dumnavoastra sansa de a face cunostinta cu unul dintre cei mai nobili si mai eleganti prieteni, de la care poate invata si de a carui companie poate profita toata viata!


     Sportivul si instructorul de calarie recunoscut IGEQ (The International Group for Equestrian Qualifications ) Adrian Gandila.


Clubul sportiv Kirov va mai ofera si urmatoarele activitati :


     I. Initiere in echitatie: Oferim lectii de calarie pentru copii si adulti incepatori , cat si pentru calareti avansati.
    II.Dresaj cai :
- cai tineri ( pentru dresaj , obstacole, concurs complet )
- reeducare cai cu probleme de comportament
   III.Pensiune pentru cai : Grajd constructia din lemn/vata minerala/OSB , boxe dimensiune 4 x 4 m cu talaj, numar boxe 6 din care 3 boxe au iesire directa in padocuri cu dimensiuni de 4 x 5m, selarie ( camera speciala pentru depozitarea harnasamentului ).Teren de pregatire cu dimensiuni de 30 x 30m cu nisip, si 30x70M cu iarba
    IV. Transport cai
Toate acestea sub indrumarea lui Gandila Adrian instructor de echitatie acreditat de M.T.S. si sportiv de performanta .Multiplu campion national de : concurs complet, obstacole , dresaj.


Informatii suplimentare pe  Facebook: Echitatie Kirovclub

Vote
Rezultat 6 voturi