Mobila - Productie si comercializare Nelmas Impex S.R.L. Titu

Data publicării: 01/08/2012
Data modificării: 08/08/2012
 • Locaţie: Titu, Dambovita, Romania

S.C. NELMAS IMPEX S.R.L.


Nelmas Impex S.R.L din Titu, judetul Dambovita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania Nelmas Impex S.R.L produce o gama larga de mobila de birou, de bucatarie, sufragerie, hotel. Firma noastra are o echipa de 126 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Nelmas Impex S.R.L.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Nelmas Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .


 


Nelmas Impex este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda,scari interioare,tamplarie lemn masiv destinata atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa realizam mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.Punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei noastre fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utila, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil. Se pot realiza de la bucatarii , livinguri , dormitoare complete , dulapuri cu usi glisante , mobila pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.


 


Persoana de Contact: Avramescu Gheorghe


Telefon: 0245.651.080


Mobil: 0722.344.458


 

Vote
Rezultat 1 voturi

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Manere usi deosebite la pret de producator !
  Manere usi deosebite la pret de producator !
  Mobila - Titu (Titu) - 18/01/2016

   Feronerie usi, feronerie ferestre si mobila de calitate la pret de producator ! Sute de modele de manere usi, manere de ferestre, cilindrii si broaste, butoni usi si mobilier pe www.manereusi.ro . Livram din stoc sau la comanda oriund...

 • Manere usi deosebite la pret de producator !
  Manere usi deosebite la pret de producator !
  Mobila - Titu (Titu) - 14/05/2015

   Cea mai vasta gama de manere usi si accesorii la pret de producator . Manere usi deosebite cu cristale Swarovski, manere usi clasice, vintage sau moderne. Cilindrii de siguranta cu aceasi chei sau in sistem Master Key, la cel mai bun ...

 • Usi de exterior si de Interior
  Usi de exterior si de Interior
  Mobila - Titu (Titu) - 29/01/2015

  Usi de exterior si de Interior. Usi de interior din lemn masiv, din HDF, usi melaminate si furniruite cu durata de viata de 25 de ani. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul:  http://www.waldeck.ro/usi-de-exterior-si-de-interior.html .&...