Meniu Principal Flotant Titu.ro


Mobila Data publicarii: 01/08/2012 Ultima modificare: 08/08/2012

Mobila - Productie si comercializare Nelmas Impex S.R.L. - TituTara: Romania
Judet: Dambovita
Oras/comuna: Titu
Adresa(sat, str, nr): Str. Garii, Nr. 60

vino aici sa
vezi harta...

S.C. NELMAS IMPEX S.R.L.


Nelmas Impex S.R.L din Titu, judetul Dambovita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania Nelmas Impex S.R.L produce o gama larga de mobila de birou, de bucatarie, sufragerie, hotel. Firma noastra are o echipa de 126 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Nelmas Impex S.R.L.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Nelmas Impex S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .


 


Nelmas Impex este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda,scari interioare,tamplarie lemn masiv destinata atat uzului casnic cat si celui comercial. Scopul nostru este sa realizam mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.Punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei noastre fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utila, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil. Se pot realiza de la bucatarii , livinguri , dormitoare complete , dulapuri cu usi glisante , mobila pentru copii, pana la mobilier de birou sau spatii comerciale.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.


 


Persoana de Contact: Avramescu Gheorghe


Telefon: 0245.651.080


Mobil: 0722.344.458


 

Vote
Rezultat 2 voturi