Reclame Titu.ro


Meniu Principal Flotant Titu.roCentrul Tehnic Titu din cadrul Renault Technologie Roumanie (RTR) cauta cu disperare INGINERI ! Titu

ANUNTURI pentru, despre si de la comunitatile "Titu.ro" ! Data publicarii: 16/04/2013 Data modificarii: 16/04/2013 -557
  • Country: Romania
  • Region: Dambovita
  • City: Titu

Angajari masive la RTR:
Se cauta INGINERI cu varsta trecuta de 40 ani!
Vreti sa va angajati - depuneti-va urgent CV-ul! 

     În ciuda statisticilor care arată că persoanele trecute de 40 de ani au mici șanse de a își găsi un loc de muncă, Sorin Bușe, director Renault Technologie Roumanie (RTR), ne-a declarat că, în acest moment caută „cu disperare oameni din această categorie care să aducă experiență de muncă și, mai ales, maturitate de viață. O echipă puternică este o echipă diversă.” Conform oficialului Renault, „colectivul de la RTR este foarte tânăr și polarizat. Cam o treime dintre angajați provin din Dacia și sunt acum middle-manageri. Aceștia sunt mai în vârstă. Restul sunt tineri. Ne lipsește categoria de mijloc a celor în jur de 40 de ani. Tinerii aduc dinamism și un mod impetuos de a acționa și a gândi dar au nevoie de echilibru.


      Din nefericire, spre          


surprinderea mea, au incercat foarte


puțini oameni în jur de 40 de ani


sa-si caute un loc de muncă la RTR.


Am căutat în toate zonele țării


persoane de această vârstă care


să aibă un background tehnic”.


     Sorin Bușe a dezvăluit și cum arată candidatul „ideal”: cineva care a lucrat în industria auto circa cinci ani. La Dacia, la Ford, la ARO, la furnizori, sau chiar în afara țării. ”Am luat deja mulți oameni de la Câmpulung, dar dincolo de aptitudini contează mult atitudinea. În plus, e nevoie să vorbească cel puțin o limbă străină pentru că RTR este în relație cu multe alte entități din lume”. Nu sunt scoși din calcul nici cei care au incercat deja dar nu au fost selectați. „Chiar dacă ai fost refuzat odată e bine să mai încerci. Nevoile unei companii se schimbă”, a conchis șeful RTR.


     Conform Renault România, cei interesați de un loc de muncă în cadrul grupului, fie la Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), fie la centrul de design Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) pot trimite CV-uri la adresa:


 RecrutareGrupRenaultRomania@renault.com

Informatii Utile

  • Pentru a publica o stire sau un articol pe titu.ro trebuie sa va inregistrati
  • Campul "sursa" este obligatoriu
  • Articolele sunt afisate pe site dupa ce sunt verificate de adminsitratori
  • Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati