Reclame Titu.ro


Meniu Principal Flotant Titu.roÎncepând cu 1 iunie va functiona Centrul Multifunctional cu Internare de o zi Titu ! Titu

ANUNTURI pentru, despre si de la comunitatile "Titu.ro" ! Data publicarii: 26/05/2013 Data modificarii: 26/05/2013 -135
  • Country: Romania
  • Region: Dambovita
  • City: Titu

Centrul Multifuncţional cu Internare de o Zi Titu este o unitate medicală care va asigura pacienţilor posibilitatea de a efectua într-o singură zi analizele medicale, nefiind obligatorie internarea continuă. Avantajul este un diagnostic rapid, monitorizare şi tratament într-un timp scurt cu costuri mai mici. La Titu vor funcţiona 8 secţii: medicină internă, obstretică-ginecologie, pediatrie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ORL şi ortopedie. Centrul va funcţiona în subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi va fi finanţat prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate cu sprijin de la Consiliul Local Titu. Spitalul din Titu fusese desfiinţat în 2011, ca urmare a unei strategii guvernamentale de reorganizare a sistemului medical.


Ieri (21.05 a.c.- n.r.), de Sfintii Constantin si Elena, cu prilejul Zilei orasului a fost taiata panglica inaugurala a obiectivului. “Este o promisiune de-a mea si a domnului presedinte al CJD, facuta în campanie si astazi, de Sfânta Sarbatoare Constantin si Elena, ne-a ajutat Dumnezeu sa o îndeplinim. Multumim pentru sprijin presedintelui CJD, întregii echipe de la consiliu, domnului director al Directiei de Sanatate, Sorin Stoica, directorului Spitalului Judetean, Radu Petrescu, si colegilor dumnealui care vor avea grija de dumneavoastra, domnului prefect Victor Sanda care ne-a dat si ne va da tot sprijinul, si în mod special parlamentarilor nostri care au luptat pentru redeschiderea spitalului: deputatul Ionut Savoiu si senatorul Valentin Calcan. Vreau sa multumesc si celor doi sponsori, domnul Avramescu si domnul Neagu, care au contribuit financiar la amenajarea spatiului. Am promisiunea tuturor ca ne vor sprijini în continuare. Dumneavoastra, locuitorilor orasului va doresc multa sanatate si va multumesc ca ati avut încredere în noi.”, a precizat la inaugurare primarul orasului, Traian Nicolae.


 Au fost prezenti la eveniment presedintele CJD Adrian Tutuianu, prefectul judetului, Victor Sanda, deputatul Ionut Savoiu si senatorii Valentin Calcan si Leonardo Badea, directorul DSP Sorin Stoica, directorul Spitalului Judetean, Radu Petrescu, precum si numeroase cadre medicale, reprezentanti ai institutiiilor deconcentrate si localnici.


SURSA: http://primariatitu.ro/comunicate/52-comunicateprimar/224-incepand-cu-1-iunie-va-funciona-centrul-multifuncional-titu
sursa articol: www.primariatitu.ro

Informatii Utile

  • Pentru a publica o stire sau un articol pe titu.ro trebuie sa va inregistrati
  • Campul "sursa" este obligatoriu
  • Articolele sunt afisate pe site dupa ce sunt verificate de adminsitratori
  • Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati