Reclame Titu.ro


Meniu Principal Flotant Titu.ro"Balciul" de la Titu (12-15 sept. 2013) a implinit 160 ani. Titu

Stiri diverse Data publicarii: 29/09/2013 Data modificarii: 29/09/2013 -355
  • Country: Romania
  • Region: Dambovita
  • City: Titu

     Timp de patru zile (12, 13, 14 si 15 septembrie), orasul Titu, a fost gazda evenimentului “Targul anual de la Titu”.
     Organizat de Primaria si Consiliul Local Titu, targul anual de toamna doreste sa readuca in inima Titului atmosfera vechilor bresle, vizitatorii gasind aici produse si obiecte specifice din aproape toate zonele judetului, dar si ale tarii. 
     Targul anual de toamna de la Titu este printre cele mai vechi din judet, avand o traditie de 160 de ani. Aici isi dau intalnire comerciantii, producatorii agricoli si mestesugarii din judet, dar si din tara, cu cumparatorii. Anul acesta, la Titu au fost organizate peste 500 de standuri. Produse alimentare traditionale, branzeturi, produse apicole si de panificatie, oale de lut sau ustensile de casa facute manual, acestea sunt atractiile cu care dambovitenii au fost imbiati sa mearga la Targul de toamna de la Titu, sat Salcuta.
     Ca si in anii anteriori s-au expus, haine, blănuri, butoaie, oale, pietre de mină, obiecte bisericești, covoare, produse din artizanat, jucarii, produse alimentare traditionale, branzeturi, produse apicole si de panificatie, oale de lut sau ustensile de casa facute manual, ba chiar si cateva produse ale producatorului local de autoturisme DACIA. 
     N-au lipsit nici traditionalele masinarii distractive sau care produc placere si adrenalina copiilor si tineretului (comedii, tiribombe, carusele, masinute) dar nici gratarele, berea si taria, care au incins atmosfera, iar pentru ca si vremea a tinut cu noi se poate spune ca acest targ a fost un succes !


sursa articol: www.titu.ro

Informatii Utile

  • Pentru a publica o stire sau un articol pe titu.ro trebuie sa va inregistrati
  • Campul "sursa" este obligatoriu
  • Articolele sunt afisate pe site dupa ce sunt verificate de adminsitratori
  • Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati