Reduceri!

Printari documente Alb-Negru, Format A4

0,30 lei0,50 lei

Transferă cu doar câteva clickuri, documentele tale: carnete, cursuri, lucrări Licență/ Diplomă/ Master, cărți, broșuri din format digital în format fizic pe hârtie pentru a fi mult mai ușor de folosit și ulterior arhivate! – Încarcă mai jos originalele digitale ale documentelor dorite și le vei primi acasă pe hârtie sub forma dorită! Citește amănunte în descrierea de mai jos a produsului !

PRET  0,3-0,5 Lei/buc, în funcție de cantitate.

  Estimați și alegeți numărul de printuri pentru a stabili prețul corect si apoi bifați modul în care doriți să fie printate documentele dar și cum alegeți să ne trimiteți originalele digitale ale documentelor de printat (direct prin aplicația de pe site sau pe email) ! Ca printuri pot fi pliante, broșuri, flyere, diverse mărimi, A/N, Color, tiraje mici, față verso sau o singură față.

 

SKU: PRI001 Categorie: Etichete: , , , , , ,

Descriere

Aici găsești informații suplimentare privind trimiterea imaginilor către noi ! De reținut ca prin aplicația din magazinul virtual pot fi trimise doar documentele de printat in format .pdf sau imagine .jpg, .png, samd, iar documentele in format doc, docx, xls, xlsm, xlsx, ods samd le puteti trimite pe e-mail sau WhatsApp.

Informații suplimentare

Număr pagini

21-50, 51-120, Peste 120

Mod printare

Copertă+față-verso., Față-verso, Pe o singură față

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Printari documente Alb-Negru, Format A4”