Meniu Principal Flotant Titu.roAjutor

Cum adaug o activitate pe Titu.ro?

Pasul1: Clic pe butonul din dreapta sus - Inscrieti-va activitatea Gratuit!

 

Pasul2: Completati Informatiile generale

 

In cazul in care activitatea/firma dumneavoastra este publicata deja pe titu.ro (de catre administratori) si doriti sa aveti acces pentru modificari sau actualizari va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

User-ul si parola va vor fi trimise in cel mai scurt timp.

 

Ce este Titu.ro?

Titu.ro ofera posibilitatea de a va promova gratuit firma si serviciile oferite

Cum modific o publicare?

Dacă aveți un cont Titu.ro puteți modifica publicările dvs. cu ajutorul opțiunii "Anunțuri Active" din secțiunea Anunturile Mele a site-ului. Trebuie să mergeți la produs și să faceți click pe butonul "Editare". După ce ați făcut schimbările și le-ați aprobat, acestea vor avea efect imediat. Puteți repeta această procedură oricând doriți. Dacă nu aveți încă un cont Titu.ro puteți avea acces la aceleași opțiuni utilizând link-ul inclus în email-ul de confirmare pe care îl primiți de fiecare dată când publicați un produs pe site.

Cum elimin publicarea mea?

Dacă aveți un cont Titu.ro și doriți să  eliminați firma inscrisa anterior, puteți dezactiva contul firmei dvs. prin opțiunea 'Anunțuri Active' din secțiunea Anunturile Meu a site-ului. Faceți click pe caseta din stânga anunțului(rilor) pe care doriți să îl(le) ștergeți și apoi faceți click pe butonul ‘Ștergere anunțuri selecționate’. Dacă nu aveți încă un cont Titu.ro puteți avea acces la aceleași opțiuni utilizând link-ul inclus în email-ul de confirmare pe care îl primiți de fiecare dată când publicați un produs pe site.