Pensiunea Rebeca - Branistea Titu Branistea

Published date: 23/04/2014
 • Location: Branistea, Dambovita, Romania

Bun venit la Pensiunea Rebeca din Branistea, judetul Dambovita!


 


Pensiunea Rebeca este situata in localitatea Branistea, la 1Km distanta de orasul Titu, 35Km de Targoviste, 49Km de Bucuresti si 80Km de Sinaia.


 


Pensiunea este ideala pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, beneficiind de o curte spatioasa cu mult spatiu verde, gratar, foisor.


 


De asemenea, desingul interior impresioneaza printr-o reusita imbinare a clasicului cu modernul. Aveti la dispozitie un living spatios cu mobilier din lemn masiv, sala de mese, bucatarie complet mobilata si utilata.

Pensiunea Rebeca este clasificata la 2 stele si dispune de 5 camere duble dotate cu TV/cablu, aer conditionat, internet, baie, balcon.


 


Unitatea reprezinta un punct de plecare in excursii la Palatul Brancovenesc, Potlogi, Rezervatia de zimbri Neagra Bucsani, domeniul de vanatoare din Bolovani, salba de lacuri de pescuit Nucet si bineinteles in veche capitala a Tarii Romanesti, Targoviste.


 


Oferta de cazare este diversificata la aceasta pensiune. Rezervare prin telefon sau email.


 


Va asteptam !


 


P.F. STOICA I. VOICA VIORICA


 


ADRESĂ: Branistea,
Sat Branistea,com.branistea Nr.152


 


CONTACT:


 


Telefon Fix: 0245-715021


 


Mobil:
0722 961523
0727 275430


telefon*: 0722 961523
Site Web: www.titu.ro
Vote
Rezultat 0 voturi

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Hotel Modern Titu
  Hotel Modern Titu
  Cazare - Titu (Dambovita) - 27/01/2014

  Hotel Modern construit în anul 2009, situat în zona centrală a oraşului Titu, va întâmpină cu servicii de calitate într-un ambient plăcut. Hotelul ofera cazare in cele 20 de camere dispuse pe două niveluri unde şi aşteap...

 • Pensiunea Rebecca - Cazare in Titu.
  Pensiunea Rebecca - Cazare in Titu.
  Cazare - Branistea (Dambovita) - 31/07/2012

  Bun venit la Pensiunea Rebeca din Branistea, judetul Dambovita! Pensiunea Rebeca este situata in localitatea Branistea, la 1Km distanta de orasul Titu, 35Km de Targoviste, 49Km de Bucuresti si 80Km de Sinaia. Pensiunea este ideala pentru petrecerea t...

 • Hotel Modern Titu
  Hotel Modern Titu
  Cazare - Titu (Dambovita) - 25/07/2012

  Hotel Modern construit în anul 2009, situat în zona centrală a oraşului Titu, va întâmpină cu servicii de calitate într-un ambient plăcut. Hotelul ofera cazare in cele 20 de camere dispuse pe două niveluri unde şi aşteap...