Meniu Principal Flotant Titu.ro


Cazare Data publicarii: 27/01/2014

Hotel Modern Titu - TituTara: Romania
Judet: Dambovita
Oras/comuna: Titu
Adresa(sat, str, nr): Str. I. C. Vissarion, Nr. 1

vino aici sa
vezi harta...

Hotel Modern construit în anul 2009, situat în zona centrală a oraşului Titu, va întâmpină cu servicii de calitate într-un ambient plăcut.


Hotelul ofera cazare in cele 20 de camere dispuse pe două niveluri unde şi aşteaptă oaspeţii pentru o odihnă binemeritată.

Camerele sunt mobilate simplu, functional, dar cu gust. Hotelul ofera cazare şi in cele 8 apartamente, pentru cei ce doresc un confort sporit. In camere nu lipsesc dotările ce vă asigură o şedere plăcută - încălzire centrală, baie proprie, apă caldă, TV cablu, paturi noi şi confortabile.

O grijă deosebită se acordă curăţeniei. barul de la recepţie se pot servi băuturi alcoolice şi non-alcoolice, cafea, etc.

După o noapte de odihnă, oaspeţii noştri pot găsi alte mijloace de recreere în zonă, ca de exemplu vizitarea Curţii Domneşti de la Târgovişte, fosta cetate de scaun a ţării, important punct de atracţie turistic.

Unitatea noastra va ofera servicii cazare,in camere cu 3 si 2 paturi,cabine de dus in fiecare camera,cablu Tv si internet wireless.
Preturi cazare: 
*120 Lei pentru apartament (2 camere,3 paturi)
*100 Lei pentru camera cu 2 paturi
*80 Lei pentru 3 ore in camera cu 2 paturi
*60 Lei pentru 2 ore in camera cu 2 paturi

In cazul inchirierii pentru o perioada mai mare,se pot face reduceri de pret.


Contact:
Adresa: str. I.C. Vissarion, nr. 1, Titu
Tel: 0763.285.028 ,Constantin Bogdan Alexandru


 

Vote
Rezultat 0 voturi