Impachetari anticelulita/ slabire rapida/ antivergeturi in termocuverta Titu

Published date: 28/01/2014
Modified date: 30/01/2014
 • Location: Titu, Dimbovita, Romania

Impachetarea cu parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat.Se foloseste si termocuverta cu trei zone de incalzire (patura electrica) pentru crearea unui efect de sauna pronuntat.
 
Substantele continute in parafina stimuleaza activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea si imbogatirea acesteia. Pe langa aceste calitati regenerative si energizante, parafina diminueaza tesutul adipos si reduce celulita.

Coapsele, gambele, talia, bratele, abdomenul, fesele pot fi subtiate vazand cu ochii. Se reduce celulita, pielea devine mai stransa si mai ferma, mai neteda si catifelata. Se elimina efectul de portocala al celulitei!


 


Rezultate: dupa prima sedinta se observa o diminuare a celulitei, pielea mult mai fina si mai elastica; vergeturile se amelioreaza dupa 3 sedinte intensiv! Dupa 10-12 sedinte se poate vorbi de o scadere pana la 5-8 cm in circumferinta, iar cu un regim disociat pana la 5-6 kg. Nu uitati ca rezultatele tratamentului difera pentru fiecare persoana in parte, deoarece nu toate organismele reactioneaza identic!


 


      TARIFE PENTRU TRATAMENTUL CORPORAL CU PARAFANGO ANESI SI    


                           TERMOCUVERTA  CU 3 ZONE DE INCALZIRE


 


1 zona: 1 sedinta costa 65 RON; 5 sedinte costa 300 RON; 10 sedinte costa 550 RON


(de la genunchi pana la marginea bikinilor sau de la marginea bikinilor pana sub sani)
2 zone: 1 sedinta costa 85 RON; 5 sedinte costa 400 RON; 10 sedinte costa 750 RON


(de la genunchi pana sub sani)
3 zone: 1 sedinta costa 100 RON; 5 sedinte costa 475 RON; 10 sedinte costa 900 RON


(de la glezne pana sub sani, incluzand si bratele)


 


   Tratamentele se fac in oras Titu, zona B.R.D., cu programare in prealabil la telefon 0784.744.365 sau pe mail la adresa danion1973@gmail.com
Optional, sedinta de impachetare cu parafango poate fi urmata de o sedinta de electrostimulare cu aparat "Ultratone Sportif" pentru tonifierea si cresterea fermitatii muschilor fesieri sau abdominali sau ai altor grupe de muschi.De asemenea, se poate opta pentru un program "body building" de crestere a masei musculare sau pentru un program "active recovery" pentru recuperarea muschilor afectati de anumite activitati sau eforturi bruste ori accidentale, ambele programe executate cu acelasi aparat "Ultratone Sportif".


Acest aparat foloseste intre 2 si 8 electrozi adezivi de unica folosinta care se aplica pe piele.Puteti vizita site-ul oficial al companiei www.ultratone.com.uk pentru detalii.


Toate activitatile optionale de electrostimulare vor fi taxate separat.Prima sedinta de electrostimulare este GRATUITA.


telefon*: 0784744365
Vote
Rezultat 0 voturi

Videoclib Youtube

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Salon de Infrumusetare - Coafor, Cosmetica, Manichiura, Pedichiura, Frizerie - Fitze de Fitze
  Salon de Infrumusetare - Coafor, Cosmetica, Manichiura, Pedichiura, Frizerie - Fitze de Fitze
  Cosmetica, Coafura, Masaj - Titu (Dambovita) - 08/08/2014

   Beauty salon "Fitze de Fitze"      - Salon de infrumusetare :     - Coafor, cosmetica, manechiura, pedichiura, tuns, vopsit, epilat, frizerie, etc. Contact: Titu, str. N. Grigorescu, nr.59, oras Titu. Vis a vis de Politia Titu. http://www.facebook.c...

 • Salonul de infrumusetare "BEAUTIFUL WOMEN" !!
  Salonul de infrumusetare "BEAUTIFUL WOMEN" !!
  Cosmetica, Coafura, Masaj - Titu (Dambovita) - 17/11/2012

  Sc BIA & REBY SRL, prin salonul de infrumusetare "BEAUTIFUL WOMEN"  OFERA SERVICII DE CALITATE LA PRETURI ACCESIBILE TUTUROR BUZUNARELOR AVAND OFERTE AVANTAJOASE PENTRU TOATE SERVICIILE  OFERITE. Oferte: Tuns+vopsit si aranjat= 70 lei g...

 • Salon de coafura Nico - Beauty&Style
  Salon de coafura Nico - Beauty&Style
  Cosmetica, Coafura, Masaj - Titu (Dambovita) - 03/08/2012

  Daca aveti informatii despre aceasta firma va rugam sa ni le comunicati folosing formularul de contact sau prin e-mail la cata@titu.ro. Va multumim!