Vindem stupi si accesorii Constanta

Published date: 13/03/2015
 • Location: 0762942795, Constanta, Constanta, Romania

 Atelierul de Stupi www.constanta-stupi.ro, produce si comercializeaza la comanda stupi de albine lemn de rasinoase zvantat, dupa care uscat artificial, umiditate 8-10% .
 Producem stupi completi, fie verticali, fie orizontali, multi etajati, stup model italian, roinite, micronuclei, precum si accesorii precum hranitoare, podisoare, diafragme, rame, izgonitoare, etc.
 La cerere putem asigura si transportul cu autoutilitara proprie.

 Pe langa stupi, in mainile noastre dibace prin tamplarie lemn se transforma si in mobilier pentru gradini si terase, usi, ferestre, mobilier de birou, mobilier scolar, confectii si structuri din lemn, lambriuri, grinzi, pardoseli, casute pentru copii, saune, foisoare din lemn, garduri, gardulete, mese, banci, balasoare, case din lemn si terase... si orice doriti dumneavoastra, clientii nostri.

 Pentru preturi, oferte speciale sau comenzi, ne puteti contacta la telefon 0762.942.795,  sau pe site-ul nostru http://www.constanta-stupi.ro .


telefon*: 0762942795
Vote
Rezultat 0 voturi

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Vand paleti electrocasnice, import Germania
  Vand paleti electrocasnice, import Germania
  Alte produse - Pitesti (Arges) - 17/03/2016

  VINDEM PALETI DE ELECTROCASNICE IMPORT GERMANIA.Va punem la dispozitie o gama diversificata de produse electrocasnice, accesorii de gradina, accesorii de baie, statii de calcat etc.Au inaltime 1.70m sunt 60/70 de produse pe palet.O mare parte din pro...

 • Mirodenii-Shop.ro - Condimenteaza-ti Viata!
  Mirodenii-Shop.ro - Condimenteaza-ti Viata!
  Alte produse - Dambovita (Dambovita) - 22/01/2016

  Mirodenii-shop.ro este magazin on-line care va ofera o gama foarte variata de produse alimentare vrac : condimente, fructe uscate, seminte, mix-uri de fragezire pentru carne, mirodenii, cereale si pseudocereale, condimix-uri, amestecuri pentru gust, ...

 • Angrosist.ro - Vinde mai mult, Lucreaza mai putin!
  Angrosist.ro - Vinde mai mult, Lucreaza mai putin!
  Alte produse - Brasov (Brasov) - 09/11/2015

   Angrosist.ro - platforma on-line cu vanzare en-gros comercializeaza produse en-gros si en-detail pentru HoReCa, Magazine de specialitate, Bacanii, Firme de Catering, Restaurante, Fast-Food, Shaormerii sau pentru Consum personal o gama variata d...