Reclame Titu.ro


Meniu Principal Flotant Titu.roSuper demonstraţie de KARATE în deschiderea seminarului TEHNIC NAŢIONAL KARATE-DO SHOTOKAN Titu

ANUNTURI pentru, despre si de la comunitatile "Titu.ro" ! Data publicarii: 05/10/2013 Data modificarii: 06/10/2013 -512
  • Country: Romania
  • Region: Dambovita
  • City: Titu
  • Address: Sala De Sport ``Dumitru Miu``

  Un exceptional eveniment national se va desfasuracu sprijinul Primariei Titu, la Sala de sport ``Dumitru Miu`` din Oraş TITU, jud. Dâmboviţa, in zilele de, sambata si duminica, 12-13.10.2013.
SEMINAR TEHNIC NAŢIONAL KARATE-DO SHOTOKAN, Kihon, Kata, Kumite 
  Seminarul este organizat de Lector. Univ. Dr. Petre Răzvan-Liviu - 4 dan, singurul antrenor acreditat în judeţul Dâmboviţa şi oraşul Bucureşti, de către SHIHAN Adrian Popescu-Săcele si se desfasoara  sub egida "LIGI CLUBURILOR DE KARATE-DO, SHOTOKAN ACADEMIA SHOTOKAN KARATE–DO, CLUBUL SPORTIV SUIKO"
  Seminarul si demonstratia de karate se vor desfasura sub directa îndrumare a celui mai mare Maestru de Karate Român  - ADRIAN POPESCU-SĂCELE- 8 DAN -Vice-preşedinte WSKU (Uniunea Mondială de Karate Shotokan), Preşedinte L.C.K.S.F. ,Director Tehnic Naţional / Antrenor Coordonator.
 
Program: Primul antrenament–Sâmbătă 12.10.2013, orele 11 – 13; 16 – 18
                             Seminarizare-Duminică 30.06.2013, orele 10 – 12 
Sunteti asteptati sa participati in numar cat mai mare  la aceste evenimente, pentru a vedea pe viu ceea ce puteti vedea doar in filmele de la TV. 
 

Lector. Univ. Dr. Petre Răzvan-Liviu - 4 dan, organizatorul SEMINAR-ului TEHNIC NAŢIONAL KARATE-DO SHOTOKAN in orasul Titu.
Sala de sport ``Dumitru Miu`` din Oraş TITU, jud. Dâmboviţa, locul de desfasurare a numeroase competitii sportive nationale de Karate .

 


sursa articol: www.titu.ro

Informatii Utile

  • Pentru a publica o stire sau un articol pe titu.ro trebuie sa va inregistrati
  • Campul "sursa" este obligatoriu
  • Articolele sunt afisate pe site dupa ce sunt verificate de adminsitratori
  • Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati